SRPC EU for Youth

2 weeks 4 days ago

📣Системот за следење на кариерите на 👩‍🎓матурантите, финансиран од 🇪🇺ЕУ, има за цел да истражи колку се успешни средношколците во наоѓањето вработување.
И дополнително, доколку имаат пречки во остварувањето на својата кариера да им помогне преку дополнителни обуки, стажирање, практикантска работа. Отворете го инфографикот и ќе ги најдете сите потребни информации.

Корисници на помошта